• SUSTAINABILITY@UM

Jul 15, 2024
08.00 AM - 05.00 PM
Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Putrajaya

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera dari Bahagian Perancangan Korporat NAHRIM

YBhg. Dato’/Prof./Ir./Gs./Ts./ChM./P.Geol./Dr./Tuan/Puan,

HEBAHAN PROGRAM THE 1ST NATIONAL SEMINAR ON MICROPLASTICS 2024

Dengan segala hormatnya perkara berikut adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Institut Penyelidikan Air Kebangsaan Malaysia (NAHRIM) dengan kerjasama Frontier Laboratories, Japan dan Persatuan Penyelidikan Air Malaysia berbesar hati menjemput YBhg. Dato’/Prof./Ir./Gs./Ts./ChM./P.Geol./Dr./Tuan/Puan untuk menghadiri program The 1ST NATIONAL SEMINAR ON MICROPLASTICS pada 15 – 16 Julai 2024 bertempat di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), Putrajaya.

3.       Urusan pendaftaran dan maklumat lanjut mengenai program tersebut boleh diperolehi melalui lampiran poster berikut. Sebarang pertanyaan lanjut juga boleh diajukan terus kepada urus setia program melalui emel microplastics.nahrim@gmail.com atau salmi@nahrim.gov.my (ChM. Nor Salmi Abdullah; Pegawai Penyelidik Makmal Kualiti Air NAHRIM)

4.         Segala kerjasama dan sokongan pihak YBhg. Dato’/Ir./Gs./Ts./ChM./P.Geol./Dr./Tuan/Puan untuk memanjangkan jemputan dan hebahan program ini kepada jabatan dan institusi masing-masing adalah amat dihargai.

Sekian, terima kasih.

"MALAYSIA MADANI"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Saya Yang Menjalankan Amanah,