Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Warga Universiti Malaya

Pusat Pembangunan Lestari Universiti Malaya (UMSDC) sukacitanya menjemput pelajar Universiti Malaya untuk menyertai kami sebagai Sukarelawan Lestari UM.

Manfaat Penyertaan Sebagai Sukarelawan Lestari UM:
i. Belajar melalui pengalaman secara langsung penganjuran dan pengurusan pelestarian majlis
ii. Makanan disediakan
iii. E-Sijil bagi Sukarelawan Lestari UM
iv. Diberi keutamaan: peluang menyertai program lestari mewakili UM pada masa akan datang

DAFTAR SEKARANG: DI SINI! Sertai kami sebagai Sukarelawan mengikut kelapangan jadual anda. SLOT ADALAH TERHAD! Pendaftaran ditutup pada 30 April 2024 (Selasa).

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi Pegawai UMSDC - En. Fadhli Rahmat: fadhli@um.edu.my / 03-7967 4635
-------
Dear UM Community,

This is an open call for Universiti Malaya Sustainability Volunteers (open to UM students) recruitment under the coordination of the UM Sustainable Development Centre (UMSDC).

Benefits of joining us as UM Sustainability Volunteers:
i. Learn first-hand about Sustainable and Green Event Management
ii. Meals will be provided
iii. E-Certificate of Green Volunteer
iv. Prioritize group: Opportunities to participate in future green events representing UM

REGISTER NOW: HERE! Choose your volunteer engagement with us per your availability. SLOTS ARE LIMITED! Registration is due on 30 April 2024 (Tuesday).

Pusat Pembangunan Lestari UM / UM Sustainable Development Centre (UMSDC)

Aras 6, Kompleks Pengurusan Penyelidikan & Inovasi (KPPI)
Universiti Malaya, 50603 Kuala Lumpur, MALAYSIA